Gültekin İlkokulu

Vizyon: Küreselleşen Dünyada Öğrencilerimizi Çağdaş Uygarlık Düzeyine Çıkaracak Bir Eğitim Öğretim Anlayışıyla Örnek,Lider Bir Eğitim Kurumu Olmak

Misyon: Gelişime Açık Kadromuz ve Sahip Olduğumuz Donanımla Öğrencilerimizi ; Atatürk İlke Ve İnkılaplarına Bağlı,Milli Değerlerimizi Benimseyen ve Koruyan,Kendini Gerçekleştirebilen,Sosyal Hayata ve Ortaöğrenime Hazır,Cağdaş ve Laik Bireyler Yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz öğrencileri Oryantiring spor dalında Türkiye geneli ve il genelinde yapılan yarışmalarda gerek takım olarak ,gerekse bireysel olarak büyük başarılar elde etmişlerdir.Kız-erkek takım oyunlarında birinciliklerinin yanısıra her türlü başarıya imza atarak gurur kaynağımız olmuşlardır.Bireysel olarak yapılan yarışmalar da birincilik başta olmak üzere büyük başarılara imza atmışlardır.

Saatler: Okulumuzda dersler 09:00´da başlayıp 14:45´da bitmektedir.
Isınma: Klima ile ısınma sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi: 7 adet servisimiz vardır.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel çocuk oyunlarında 3.olduk.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gultekinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gebizli Mah.Yunus Emre Cad.106 Muratpaşa/ANTALYA

Öğretim Şekli : Okulumuzda normal eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Gebizli Mah.Yunus Emre Cad. 189/A Muratpaşa/ANTALYA

Adres - Gebizli Mah.Yunus Emre Cad.106 Muratpaşa/ANTALYA

Ulaşım Şehir içi otobüslerden CV47 numaralı otobüs ile okulumuz yakınlarından geçmektedir. Gebizli Mahallesinde bulunan ASV Özel yaşam hastanesi ve Avşar Fırın yanı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il ve ilçe merkezine 1 km uzaklıktadır.